Word jij mijn nieuwe collega?

Administratie saai? Als je het mij vraagt, alles behalve dat! 
Wil jij ervaren hoe het is om bij een ambitieuze, betrokken, groeiende, zelfsturende organisatie te werken? Sta je aan het begin van je carrière en wil je net als ik de kans krijgen om je te ontwikkelen en uit te vinden welke kant je op wilt in de administratie?
Wil je elke dag met plezier naar je werk? Wil je graag uitgedaagd worden? Praat je makkelijk met mensen,
houd je van samenwerken?  
Dan zou jij zomaar mijn nieuwe collega kunnen worden! 

Hoi, mijn naam is Janneke Brouwer.

Ik heb een opleiding gevolgd en gewerkt in de toerismebranche. Het gebrek aan doorgroeimogelijkheden en de onregelmatige tijden in deze branche hebben mij ertoe doen besluiten om de overstap te maken naar Driezestig.

Ik heb het nu al ruim een jaar enorm naar mijn zin bij Driezestig. We werken in een team van 10 personen voor verschillende klanten. Er zijn per klant verschillende backoffice werkzaamheden waarbij we in kleine teams samenwerken. Iedereen staat voor elkaar klaar en kan bijspringen waar nodig. Naast het harde werken hebben we ook veel plezier en dat is zeker te merken op de werkplek.

Ik heb dagelijks veel contact met onze klanten. Bij vragen of onduidelijkheden stemmen we dit telefonisch of per mail af. Onze klanten zijn erg tevreden met ons, ze beschouwen ons als een soort collega’s/partners. We nemen de backoffice zorgen uit handen en zo kunnen ze zich echt richten op hun eigen vakgebied en klanten.

Hoe ziet een werkdag van mij, en wie weet binnenkort ook voor jou, eruit?
Mijn werk bestaat o.a. uit:

  • Het inboeken van inkoopfacturen
  • Mensen achter de broek aan zitten die deze facturen niet op tijd goedkeuren
  • Zorgen dat deze facturen op tijd betaald worden zodat de leveranciers blij zijn
  • Daarnaast verwerk ik ook elke dag alle bankmutaties zodat onze klanten precies weten hoe ze ervoor staan en welke debiteuren niet op tijd betaald hebben
  • Dagelijks telefonisch contact met de klanten.
  • Tussen het harde werken is er uiteraard ook tijd om dagelijks met elkaar te lunchen.

Mijn werkzaamheden zijn erg afwisselend, geen dag is hetzelfde.

Op dit moment verbreed ik mijn administratieve kennis door middel van verschillende cursussen. Het is erg leuk om wat ik leer terug te zien in mijn dagelijkse werkzaamheden. Bovendien geeft me dat een beter beeld van het hele vakgebied waardoor ik ook kan ontdekken welke onderdelen ik het leukste vind, zodat ik me verder in die richting kan ontwikkelen.

Spreekt mijn verhaal jou aan en wil je, net als ik, samen met ons team jouw eigen ontwikkelroute binnen Driezestig uitstippelen?
Wacht dan niet te lang met reageren, wij zijn per direct op zoek naar een leuke, nieuwe fulltimer!
Als je in je sollicitatie in ieder geval je c.v. bijvoegt en ons laat weten waarom jij mijn nieuwe collega moet worden, dan nemen we zeker contact met je op.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via:
werken@driezestig.nl of bel 070-3003060.