Ontmoet de “Driezestigers”

Via onze werken bij pagina vind je meer informatie over onze organisatie en de openstaande vacatures.

Dankbaar voor de kans die ik heb gekregen – Jari

Hoi! Mijn naam is Jari van der Sluis.

Na het afronden van mijn middelbare schoolopleiding in 2019 had ik eigenlijk nog geen idee wat ik wilde gaan studeren. Ik wist dat ik een opleiding in de financiële wereld wilde gaan volgen, maar ik vond het lastig om een geschikte studie te vinden. Uiteindelijk had ik mijzelf ingeschreven voor de opleiding accountancy, en om de lange vakantie tussen mijn eindexamens en de start van mijn nieuwe opleiding te overbruggen was ik op zoek naar een vakantiebaantje. In mijn zoektocht naar een baantje kwam ik een vacature van Driezestig tegen. En tot de dag van vandaag ben ik nog enorm blij dat ik deze vacature tegen ben gekomen!

Uit een leuk en open gesprek bleek dat ik naast het werken, ook mijn opleidingen intern kon volgen via Driezestig.  Ik besloot om de uitdaging aan te gaan en mij weer uit te schrijven voor de opleiding accountancy. In augustus 2019 heb ik zonder ervaring de sprong in het diepe genomen en ben ik in dienst getreden bij Driezestig. In mijn eerste periode bij Driezestig heb ik mij vooral ontwikkeld in de werkzaamheden die horen bij de inkoop/crediteurenadministratie. In het begin met de nodige begeleiding, maar beetje voor beetje kreeg ik zelf steeds meer verantwoordelijkheden.

Ondertussen ben ik mijzelf alweer aan het ontwikkelen op andere gebieden van het administratieve vak, waardoor wij weer op zoek zijn naar nieuwe teamleden.

Zoals ik al aangaf is het ook mogelijk om naast het werken een opleiding te volgen. Deze opleidingen sluiten erg goed aan op de werkzaamheden die ik uitvoer en ik vind het werken en leren erg goed te combineren. Qua opleidingen zijn er veel mogelijkheden en Driezestig heeft mij goed geholpen om hier een keuze in te maken.

Spreken deze verhalen jou aan en wil je samen met ons team jouw eigen ontwikkelroute binnen Driezestig uitstippelen?

Wacht dan niet te lang met reageren, wij zijn per direct op zoek naar een leuke, nieuwe fulltimer!

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via: werken@driezestig.nl of bel Cynthia Gorlee via 06-40905029.