Team

Bij Driezestig geloven we in gelijkwaardigheid en samenwerking, zowel intern als extern. Ritme, balans en inzicht geven grip. Juist ook bij zelforganisatie.

Dit zijn wij:

Mariska van der Zwart
Daadkrachtig en servicegericht. Heeft een brede vakkennis met een sterke voorkeur voor HR en salaris. Daarnaast is zij het commercieel aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gebruikt haar sociale voelsprieten zowel binnen het team als in haar netwerk. Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om ergens een succes van te maken. Privé hard bezig om haar tijden tijdens hardloopwedstrijden nog net iets beter te krijgen.
Bekijk Mariska's profielBekijk Mariska’s profiel op Linkedin

 

Wendy de Boer
Financiële duizendpoot sinds 1999. Specialist op het gebied van HR en verloning en heeft daarnaast vanuit haar accountantservaring goed inzicht in financiële processen. Helpt graag bij het stroomlijnen van deze processen, en deelt met plezier haar financiële en fiscale kennis. Geïnteresseerd in cultuur en de actualiteit.
Bekijk Wendy's profielBekijk Wendy’s profiel op Linkedin

 

Christine Pronk
Aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat. Brede financiële kennis; specialist op het gebied van projectadministratie en OnderHanden Werk. Vriendelijk en betrokken, met een aanstekelijke lach, een enthousiaste doorzetter, geen vraag is haar te veel. Heeft iets met bomen en besteedt haar vrije tijd aan het gezin en gaat ook graag de uitdaging aan met een pittige intervaltraining.
Bekijk Christine's profielBekijk Christine’s profiel op Linkedin

 

Patrick de Jong
Inhoudelijk sterk en ondernemend. Houdt zicht op de uit te voeren acties en zorgt dat alles op tijd af komt. Ruim 23 jaar ervaring in het financiële werkveld binnen dienstverlenende organisaties. Vriendelijk en positief kritisch. Zorgt voor een soepel verloop van het volledige proces van accountantscontrole tot aan de goedgekeurde jaarrekening. Genieten van elke dag is een belangrijke drijfveer; zowel zakelijk door te bouwen aan Driezestig, als privé met vrienden en gezin.
Bekijk Patrick's profielBekijk Patricks profiel op Linkedin

 

Mattijs Schrijver
Voorliefde voor het optimaliseren en automatiseren van processen. Veel ervaring met het ontsluiten en integreren van informatiesystemen. Gebruikt die kennis graag om een maximaal inzicht en een zo efficiënt mogelijke backoffice te creëren. Gelooft in de kracht van doen wat bij je past. Altijd op zoek naar hoe hij dat voor zichzelf en anderen kan bereiken. Na(ast) het werk liefhebber van het ontdekken van mooie motorroutes.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Mattijs’ profiel op Linkedin

 

Angela Kramer
Brengt en houdt graag zaken op orde en jaagt uit te voeren acties na tot ze zijn afgerond. Zorgt daarmee voor volledige, tijdige en juiste facturatie en betaling. Verantwoordelijk voor projectadministratie en licentieomzet. Maar ze zorgt ook trouw voor de cadeautjes en attenties. Doortastend en nauwkeurig. Communiceert makkelijk en staat altijd open voor vragen. Rotterdams direct en heeft graag mensen om zich heen.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Angela’s profiel op Linkedin

 


Loraine Voogt
Sociale doorzetter, vindingrijk, leergierig en oplossingsgericht. Streeft ernaar klanten op de best mogelijke wijze financieel inzicht te geven in hun organisatie. Geeft hierbij graag een beetje extra aandacht aan het optimaliseren van processen. Besteedt haar vrije tijd graag aan haar opleiding SPD, bingewatchen, crossfit en obstacle races.
Bekijk Loraines's profielBekijk Loraine’s profiel op Linkedin

 

Angela Jansen in de Wal
Een harde werker met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Wordt er enthousiast van om zaken tot op de bodem uit te zoeken en hier van te leren. Ontwikkelt zich tot senior op het gebied van salarisadministratie en heeft daarnaast een brede algemene vakkennis opgebouwd. Neemt jongere collega’s graag bij de hand. Hecht veel waarde aan gezelligheid en een beetje humor.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Angela’s profiel op Linkedin

 

Janneke Brouwer
Resultaatgericht, nauwkeurig en proactief. Gaat geen uitdaging uit de weg en vindt het belangrijk om klanten zo goed mogelijk te helpen. Houdt zich vooral bezig met personeels- en salarisadministratie en administratie van het wagenpark. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met haar hond te wandelen en af te spreken met vriendinnen.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Janneke’s profiel op Linkedin

 

Jari van der Sluis
Is na zijn middelbare schoolopleiding in het diepe gesprongen door te gaan werken en studeren. Heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt door zijn nauwkeurige en snelle manier van werken. Erg leergierig en houdt ervan om zichzelf uit te dagen. Zowel op zakelijk gebied, met het bijhouden van de crediteurenadministratie, als privé. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te fitnessen en hard te lopen. Daarnaast is hij wekelijks te vinden in het stadion van zijn favoriete voetbalclub.
Bekijk Riks profielBekijk Jari’s profiel op Linkedin

 

Rik Vijverberg
Al vroeg de financiële wereld in gestapt en houdt er van om de financiën en andere zaken goed op orde te hebben. Wil zich verder ontwikkelen binnen het bedrijf en heeft als doel een financiële bijbel te worden.
Het geeft hem energie om samen met het team ervoor te zorgen dat alle taken op tijd worden volbracht en de cijfers compleet opgeleverd worden. In zijn vrije tijd vindt hij sporten heel leuk, hij is dan ook vaak te vinden op de tennisbaan en op het voetbalveld.
Bekijk Riks profielBekijk Riks profiel op Linkedin