Team

Bij Driezestig geloven we in gelijkwaardigheid en samenwerking, zowel intern als extern. Ritme, balans en inzicht geven grip. Juist ook bij zelforganisatie.

Dit zijn wij:

Mariska van der Zwart

Daadkrachtig en servicegericht. Heeft een brede vakkennis met een sterke voorkeur voor HR en salaris. Daarnaast is zij het commercieel aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Gebruikt haar sociale voelsprieten zowel binnen het team als in haar netwerk. Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om ergens een succes van te maken. Privé hard bezig om haar tijden tijdens hardloopwedstrijden nog net iets beter te krijgen.

Wendy de Boer

Financiële duizendpoot sinds 1999. Specialist op het gebied van HR en verloning en heeft daarnaast vanuit haar accountantservaring goed inzicht in financiële processen. Helpt graag bij het stroomlijnen van deze processen, en deelt met plezier haar financiële en fiscale kennis. Geïnteresseerd in cultuur en de actualiteit.

Christine Pronk

Aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat. Brede financiële kennis; specialist op het gebied van projectadministratie en OnderHanden Werk. Vriendelijk en betrokken, met een aanstekelijke lach, een enthousiaste doorzetter, geen vraag is haar te veel. Heeft iets met bomen en besteedt haar vrije tijd aan het gezin en gaat ook graag de uitdaging aan met een pittige intervaltraining.

Patrick de Jong

Inhoudelijk sterk en ondernemend. Houdt zicht op de uit te voeren acties en zorgt dat alles op tijd af komt. Ruim 23 jaar ervaring in het financiële werkveld binnen dienstverlenende organisaties. Vriendelijk en positief kritisch. Zorgt voor een soepel verloop van het volledige proces van accountantscontrole tot aan de goedgekeurde jaarrekening. Genieten van elke dag is een belangrijke drijfveer; zowel zakelijk door te bouwen aan Driezestig, als privé met vrienden en gezin.

Mattijs Schrijver

Voorliefde voor het optimaliseren en automatiseren van processen. Veel ervaring met het ontsluiten en integreren van informatiesystemen. Gebruikt die kennis graag om een maximaal inzicht en een zo efficiënt mogelijke backoffice te creëren. Gelooft in de kracht van doen wat bij je past. Altijd op zoek naar hoe hij dat voor zichzelf en anderen kan bereiken. Na(ast) het werk liefhebber van het ontdekken van mooie motorroutes.

Angela Kramer

Brengt en houdt graag zaken op orde en jaagt uit te voeren acties na tot ze zijn afgerond. Zorgt daarmee voor volledige, tijdige en juiste facturatie en betaling. Verantwoordelijk voor projectadministratie en licentieomzet. Maar ze zorgt ook trouw voor de cadeautjes en attenties. Doortastend en nauwkeurig. Communiceert makkelijk en staat altijd open voor vragen. Rotterdams direct en heeft graag mensen om zich heen.

Loraine Voogt

Sociale doorzetter, vindingrijk, leergierig en oplossingsgericht. Streeft ernaar klanten op de best mogelijke wijze financieel inzicht te geven in hun organisatie. Geeft hierbij graag een beetje extra aandacht aan het optimaliseren van processen. Besteedt haar vrije tijd graag aan haar opleiding SPD, bingewatchen, crossfit en obstacle races.

Jari van der Sluis

Is na zijn middelbare schoolopleiding in het diepe gesprongen door te gaan werken en studeren. Heeft zich inmiddels onmisbaar gemaakt door zijn nauwkeurige en snelle manier van werken. Erg leergierig en houdt ervan om zichzelf uit te dagen. Zowel op zakelijk gebied, met het bijhouden van de crediteurenadministratie, als privé. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te fitnessen en hard te lopen. Daarnaast is hij wekelijks te vinden in het stadion van zijn favoriete voetbalclub.

Jaimy

Jaimy Wieser

Zowel privé als op de werkvloer vindt Jaimy nauwkeurigheid en behouden van overzicht erg belangrijk. Ze is zeer leergierig en ook zeker nog niet uitgeleerd! Vastbesloten om iedere dag weer alles te geven en de crediteurenadministratie te verzorgen. In haar vrije tijd gaat zij graag op pad met haar partner en haar hond.

Quinty Liu

Proactief, nauwkeurig en pikt snel nieuwe dingen op. Heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Werkt sinds een half jaar in het financiële werkveld en kan niet wachten om meer te leren en zich te ontwikkelen.
Is verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en gaat het HR-team versterken.
Wanneer ze vrij is ze te vinden bij haar dieren, familie en vrienden.

Jeannet Reijgersberg

Een aanpakker en een doener. Ze doet al sinds jaar en dag het debiteurenbeheer en daar zit ze echt bovenop, er is geen ontkomen aan. Daarnaast doet ze nog andere administratieve taken en staat klaar waar nodig. Haar aanstekelijke lach dendert vaak door kantoor. Privé kookt ze graag, lezen en fietsen behoren ook tot de vrijetijdsbesteding.

Denzell Bharatsingh

Denzell staat altijd open voor een nieuwe uitdaging om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Hij is gestart in het inkoopteam en heeft dit inmiddels al aardig eigen gemaakt. Naast het werk volgt hij nog één dag in de week een bijpassende opleiding. Hij houdt ervan om nauwkeurig te werken en weet altijd het hoofd koel te houden. In zijn vrije tijd is hij het liefst bezig met sporten.

Daniëlle van der Wilt

Daniëlle is een professionele salarisadministrateur, al in het vak sinds 2017 en actief als salarisadministrateur sinds 2020. Ze geniet van het uitzoeken en oplossen van salaris- en HR-vragen en is gepassioneerd over het bijhouden van de laatste wetswijzigingen. Met haar sociale karakter en diepgaand gevoel van verantwoordelijkheid, vindt ze het leuk om mutaties door te voeren, zodat medewerkers elke maand op tijd hun salaris ontvangen. In haar vrije tijd houdt ze van koken, yoga en muziek.

Wil jij groeien? Dat komt goed uit, wij ook!

We krijgen steeds meer klanten, en die klanten worden ook steeds groter. Driezestig groeit mee. En daar hebben wij jou hard bij nodig.