Team

Bij Driezestig geloven we in gelijkwaardigheid en samenwerking, zowel intern als extern. Ritme, balans en inzicht geven grip. Juist ook bij zelforganisatie.

Dit zijn wij:

Mariska van der Zwart
Daadkrachtig en servicegericht. Vanaf 2000 enthousiast aan de slag binnen de financiële dienstverlening. Durft te kiezen en uitdagingen op te pakken. De drive en energie om ergens een succes van te maken, door orde en duidelijkheid te creëren. Privé hard bezig om haar tijden tijdens hardloopwedstrijden nog net iets beter te krijgen.
Bekijk Mariska's profielBekijk Mariska’s profiel op Linkedin

 

Wendy de Boer
Allround financiële professional sinds 1999. Vanuit haar eerdere werk bij een accountantskantoor goed inzicht in financiële processen. Helpt graag bij het stroomlijnen van deze processen, en deelt met plezier haar financiële en fiscale kennis. Geïnteresseerd in cultuur en de actualiteit.
Bekijk Wendy's profielBekijk Wendy’s profiel op Linkedin

 

Christine Pronk
Aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat. Brede financiële kennis; al meer dan 15 jaar een allround financial voor diverse dienstverlenende organisaties. Enthousiaste doorzetter. Gaat ook in haar vrije tijd de uitdaging aan met pittige intervaltrainingen.
Bekijk Christine's profielBekijk Christine’s profiel op Linkedin

 

 

Patrick de Jong
Inhoudelijk sterk en ondernemend. Ruim 17 jaar ervaring in het financiële werkveld binnen dienstverlenende organisaties. Luisterend oor. Vriendelijk, maar scherp wanneer nodig. Genieten van elke dag is een belangrijke drijfveer; zowel zakelijk door te bouwen aan Driezestig, als privé met vrienden en gezin.
Bekijk Patrick's profielBekijk Patrick’s profiel op Linkedin

 

Mattijs Schrijver
Voorliefde voor het optimaliseren en automatiseren van processen. Veel ervaring met het ontsluiten en integreren van informatiesystemen. Gebruikt die kennis graag om een maximaal inzicht en een zo efficiënt mogelijke backoffice te creëren. Gelooft in de kracht van doen wat bij je past. Altijd op zoek naar hoe hij dat voor zichzelf en anderen kan bereiken. Na(ast) het werk liefhebber van het ontdekken van mooie motorroutes.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Mattijs’ profiel op Linkedin

 

Angela Kramer
Brengt en houdt graag zaken op orde. Doortastend en nauwkeurig. Zorgt voor tijdige en accurate facturatie, en zorgt dat de projecten netjes op orde zijn. Communiceert makkelijk, spreekt mensen aan waar nodig en staat altijd open voor vragen. Brengt in haar vrije tijd, graag tijd met haar vriendinnen door.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Angela Kramer’s profiel op Linkedin

 


Loraine van der Zijden
Sociale doorzetter, vindingrijk en oplossingsgericht. Houdt zich bezig met het verwerken van inkoopfacturen, het uitvoeren van projectadministraties en de projectfacturatie. Besteedt haar vrije tijd graag aan haar opleiding SPD, bingewatchen, hardlopen en trainen van haar hond.
 Bekijk Mattijs's profielBekijk Loraine’s profiel op Linkedin

 

 

Angela Huisman
Een harde werker met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Wordt er enthousiast van om problemen tot op de bodem uit te zoeken. Houdt zich vooral bezig met de verwerking van de inkopen en salarisadministratie. Hecht veel waarde aan gezelligheid en een beetje humor.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Angela Huisman’s profiel op Linkedin

 

Janneke Brouwer
Resultaatgericht, nauwkeurig en proactief. Gaat geen uitdaging uit de weg en vind het belangrijk om mensen zo goed mogelijk te helpen. Houdt zich vooral bezig met het verwerken van de inkoopfacturen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met haar hond te wandelen.
Bekijk Mattijs's profielBekijk Janneke’s profiel op Linkedin