Qwinc

Wat is het Qwinc netwerk?

Het Qwinc netwerk is ontstaan vanuit vakmensen op verschillende (complementaire) disciplines die met elkaar een aantal belangrijke waarden rondom vertrouwen, betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap delen. Als vakmensen werken we graag samen met andere vakmensen. Elk vanuit ons eigen specialisme, werkend aan één geheel vanuit dezelfde principes. Zo ontstaan mooie ideeën, snelle schakels en bijzondere resultaten.

Onze manier van denken en werken delen we binnen een netwerk van ondernemingen. Gebaseerd op vertrouwen en gekenmerkt door betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap. Onze gedeelde principes vinden we zo belangrijk, dat we ons ‘DNA’ een naam hebben gegeven: Qwinc. Met de volgende gespecialiseerde ‘zusjes’ deelt Driezestig haar oorsprong, waarden en aanpak.

Het Qwinc netwerk:

2-cnnct is een IT-consultancy die je helpt met het digitaliseren van backoffice-processen en het realiseren van flexibele en robuuste IT-oplossingen. Deze oplossingen helpen je met het realiseren van je groei en strategie. Wij helpen je door het ontwerpen van deze architecturen, selecteren van de juiste oplossingen, het implementeren van deze oplossingen en het succesvol houden van deze oplossingen gedurende hun levenscyclus. Dit is hoe wij mensen verbinden door middel van technologie.

2cnnct.nl

Sales en marketing is fundamenteel veranderd en zal alsmaar sneller veranderen. Klanten zijn beter geïnformeerd dan ooit. Eerlijk en direct is de enige optie. Een frisse aanpak en goed en modern gereedschap zijn daarbij onmisbaar. Bluebump helpt met kennis en kunde rondom campagnes; Bluebump zorgt voor effectieve campagnes waardoor jij de focus op de inhoud kan hebben.

bluebump.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Eenvoud verbetert de bedrijfsvoering en maakt organisaties wendbaar. Het reduceren van onnodige complexiteit brengt de financiële professional terug bij de essentie. Finext is een familie van consultancybedrijven met echte specialisten. Vertrouwen is bij ons het startpunt om dit vakmanschap volop de ruimte te geven. Zo helpen we organisaties bij het concreet verbeteren vanuit de financiële functie.

finext.nl

Bij Firstleap geloven we dat het finance-gebied internationaal is. Talentvolle financials moeten niet worden beperkt door grenzen. We werven en selecteren dan ook zorgvuldig Europese financiële afgestudeerden voor finance functies in Nederland. Meertalige, enthousiaste financials die het finance team versterken. Firstleap stelt zowel finance teams als afgestudeerden in staat om zonder grenzen te groeien.

firstleap.nl

Brede visie en langetermijndenken geven organisaties concurrentievoordeel. Integrated Reporting helpt daarbij door je ware bronnen van waardecreatie te ontsluiten. Bij Intire werken we aan Integrated Reporting. Met pragmatisch advies en de juiste tooling. Zodat jij gemakkelijk toegang hebt tot informatie, duidelijk kunt communiceren met je stakeholders en beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

intire.nl

Effectief sturende informatie ontstaat uit een combinatie van bronnen. Met Business Intelligence-oplossingen realiseren we één duidelijke wereld uit de verschillende datastromen. Daarbij maakt informatiesynergie het verkrijgen van inzicht eenvoudig, beheersbaar en bestendig voor de lange termijn.

plainwater.nl

Wij zijn Rockfeather. We gebruiken Data Visualisatie, Data Science, en Low-Code technology om slimme oplossingen te maken. Samen met onze klanten, ontwikkelen we oplossingstemplates die we aanbieden voor specifieke branches of functies. Dit is hoe we technologie omarmen en mensen in hun kracht zetten.

rockfeather.com

Om goede beslissingen te kunnen nemen is het voor bedrijven van cruciaal belang de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Sonum International adviseert en ondersteunt organisaties bij het verbeteren van hun planningsprocessen en het inzichtelijk maken van klant- en productwinstgevendheid. Hierdoor zijn organisaties beter in staat om te anticiperen op ontwikkelingen in de markt.

sonum-int.com

Een puur merk is authentiek in alle activiteiten, zowel extern als intern. En dat levert je veel op: nieuwsgierige prospects, enthousiaste klanten en betrokken medewerkers. Vanuit Springfish helpen we je bij het bouwen van een puur en sterk merk. Van identiteit tot middelen, van strategie tot campagnes.

springfish.nl

Swap Support zorgt voor de betrouwbaarheid en de continuïteit van jouw financiële rapportage. Swap Support biedt je rust en zekerheid. De rust van de juiste cijfers op het juiste moment. De zekerheid van een stabiele SAP BPC, Tagetik, Onestream en Oracle partner die jouw financiële proces door en door kent.

swapsupport.nl

Wij weten hoe je je taxprocessen slim automatiseert. Nog te vaak besteden taxteams veel tijd aan repetitief, arbeidsintensief werk. Richt jij je liever op activiteiten met toegevoegde waarde? Door je taxprocessen te automatiseren, verhoog je de kwaliteit van je taxprocessen. En maak je je tax reporting sneller en betrouwbaarder. Bij Taxvibes begrijpen we dat. Wij weten hoe je tax, finance en IT met elkaar verbindt. En helpen je om je fiscale processen te verbeteren. Zo bespaar je tijd en moeite. Good vibes in tax noemen we dat.

taxvibes.com

Agile maakt projecten succesvoller. Niet door een rigide inzet van rituelen. Wel door gedeelde principes. Het draait om de mindset. Dan verbinden mensen echt. En dat levert meer op. Met Scrum Masters, Agile coaches en energieke workshops zetten de Tribers de Agile mindset aan. Daarin leren teams van elkaar, binnen en buiten de organisatie.

tribers.nl

Succes zit in mensen, in jou, in de talenten binnen je bedrijf. Mensen willen betrokken zijn. Een bijdrage leveren aan een groter geheel, willen van waarde zijn. Als je je organisatieontwikkeling daarop richt, vergroot je je succes. Met interventies, coaching en workshops helpt Waardevol jou, je team, je bedrijf met het vinden van jullie beste en meest succesvolle manier van werken. Zo haal je het beste naar boven voor de mensen, de organisatie en de klant.

waardevol.nu

Mensen zijn hét kapitaal van jouw organisatie. Maar hoe weet je of de mensen echt de vakinhoudelijke kracht in zich hebben? En dit combineren met hun drijfveren? Een eerlijke reflectie op persoons-, team en bedrijfsniveau is waar Wens voorstaat. De diverse assessments worden ingezet bij trajecten voor persoonlijke/team ontwikkeling en werving & selectie.

wensfinance.nl